Candy Cloud is een grensverleggend modellenbureau dat onderbelichte mensen uit onze samenleving in de spotlight zet. Dit doen wij door een omgeving te creëren die toegankelijk is voor iedereen. Wij willen creativiteit aanwakkeren en iedereen de vrijheid geven om te schitteren.

Waar is dit begonnen? Nina 666 droomde van shoots in trouwjurken, latex kleding en motorpakken, en wilde niets liever dan model worden. Jammer genoeg lukte dit niet in de huidige modellenwereld. 

Wij erkennen en herkennen de kracht die ligt in hoe Nina 666 haar genderidentiteit en neurodiversiteit inzet als vorm van zelfexpressie, en daarom besloten wij zelf een modellenbureau op te richten. 

Candy Cloud is dus toegewijd aan het doorbreken van barrières en het bevorderen van inclusiviteit. Als daar professionele begeleiders bij nodig zijn, betrekt Candy Cloud deze. 

Onze modellen, die onderdeel zijn van de tentoonstelling in de sociëteit, zijn de allereerste muzes waar we mee samenwerken. Ze delen inspirerende gedachten over creativiteit, zelfexpressie en het doorbreken van traditionele grenzen. Hun boodschap is helder: houd van je eigen unieke schoonheid en wees jezelf!

Wil jij graag een muze worden bij Candy Cloud? Of een samenwerking aangaan? Email ons dan op meetus@onthecandycloud.com 

In samenwerking  met zorgorganisatie Esdégé – Reigersdaal en kunstruimte No Limits! Art Castle.